fbpx

De toekomst van het onderwijs

Steeds meer onderwijsinstellingen verkennen de mogelijkheden om Augmented Reality en Mixed Reality in te zetten in de de lesmethodieken. Leerlingen komen in het dagelijks leven steeds meer in aanraking met technologische ontwikkelingen. Voor onderwijsinstellingen is het daarom van belang deze ontwikkelingen te volgen en eventueel te integreren. In onze whitepaper leest u hoe Augmented Reality en Mixed Reality een duidelijke toegevoegde waarde kunnen leveren binnen het onderwijs. 

Augmented of Mixed reality voor uw leerlingen/school?

In onze whitepaper vindt u alle relevante informatie!

Wat we kunnen?

Laat de getallen spreken:

Aantal development & design ervaring:

uren

Augmented & Mixed reality in binnen en buitenland

+
projecten afgerond
+
jaar dedicated in Augmented Reality en Mixed Reality

Waarom Augmented Reality en Mixed Reality inzetten voor onderwijsdoeleinden?

Behoud aansluiting met het bedrijfsleven

Doordat het bedrijfsleven de technologie van Augmented Reality en Mixed Reality steeds meer omarmen is het voor onderwijsinstellingen noodzakelijk om leerlingen en studenten alvast kennis te laten maken met deze nieuwe technologie om de aansluiting met het bedrijfsleven niet te verliezen. Door Augmented Reality en Mixed Reality in de lesmethode te integreren en leerlingen en studenten na laten denken hoe de technologie in te zetten in bedrijfsprocessen, maakt dat het kennisniveau volledig actueel is met de maatschappij, die een focus heeft op technische innovaties.

Verbetert de leerervaring

Augmented Reality en Mixed Reality voegen een digitale laag toe aan de fysieke wereld. Dit kunnen bijvoorbeeld 3- modellen zijn, waarbij het ook nog eens mogelijk is om interactie te hebben met dit 3D-model. De technologie is één van de beste manieren om het onderwijs boeiend en interessant te maken. Augmented Reality en Mixed Reality kunnen het onderwijs behalve boeiend en interessant, ook leuker en eenvoudiger maken voor leerlingen.

Vernieuwt leerprocessen

Augmented Reality en Mixed Reality kan helpen om complexe materie beter te begrijpen. Doordat informatie zeer visueel wordt, zal kennisoverdracht sneller en efficiënter kunnen verlopen. Met behulp van audio en 3D-elementen kan kennis op interactieve wijze worden overgebracht. Daarbij kan kennisoverdracht niet alleen in de les plaatsvinden, maar kunnen leerlingen en studenten altijd en overal Augmented Reality en Mixed Reality content visualiseren met een smartphone of tablet, ook wanneer zij thuis zijn.

Stimuleert digitaal leren op afstand

Scholen en onderwijsinstellingen verkennen steeds meer de mogelijkheden om digitaal onderwijs op afstand aantrekkelijk te maken, zowel voor de onderwijsinstelling als voor de leerlingen. Doordat Augmented Reality en Mixed Reality gebruik kan maken van audio en 3D-modellen die in de ruimte worden gevisualiseerd, is het mogelijk om interactieve ervaringen te creëren met de leerstof. Augmented Reality en Mixed Reality zorgen ervoor dat de leraar in staat is om interactieve digitale content naar leerlingen te versturen, waar de leerling op haar beurt interactie mee kan hebben.

Complexe materie inzichtelijk maken

Met behulp van Augmented Reality en Mixed Reality kan complexe leerstof op een andere manier gevisualiseerd worden die voor studenten als vernieuwend wordt ervaren. Verschillende onderwijsinstellingen en organisaties implementeren Augmented Reality en Mixed Reality om complexe leerstof op visuele wijze begrijpelijk te maken.

Augmented Reality en Mixed Reality hebben de potentie om de wereld van onderwijs te laten veranderen.

Onze ervaring met deze technologie zorgt er voor dat wij je kunnen helpen om Augmented Reality en Mixed Reality toepassingen op vernieuwende, maar ook inhoudelijke wijze in te zetten voor jouw school of onderwijsinstelling. Are you next in line? 

Contact

Augmented reality in het onderwijs (romb figure)

Locatie:

AR-Producties BV
Gedempt Hamerkanaal 175
1021 KP Amsterdam

AR-Producties BV
Saturnusstraat 14
2516 AH Den Haag

TEL:

+31(0)20 2618339

MAIL:

info@ar-producties.nl