fbpx

AR-Producties X Matrixian Group

Wij zijn ontzettend blij en trots want vanaf nu maakt AR-Producties onderdeel uit van Matrixian Group, een innovatief datatechnologiebedrijf uit Amsterdam.

 
Met een ambitieus team van 30 professionals helpt Matrixian Group overheden en (internationale) bedrijven met thema’s als verduurzamen, veiligheid en verslimmen. Dit doen ze door data in te winnen, te modelleren, te ontsluiten en te visualiseren. Hier sluiten de activiteiten van AR-Producties niet alleen naadloos op aan, maar met het integreren van deze nieuwe kennis en technologie kunnen toekomstige Extended Reality (XR) toepassingen ook nóg impactvoller worden gemaakt.
 
Wij (Jos en Maurice) zijn heel trots op het feit dat AR-Producties nu tot een gevestigd datatechnologiebedrijf met internationale ambities behoort. Wat 7 jaar geleden begon als idee, is uitgegroeid tot een professionele organisatie met geweldige klanten en een fantastisch team van collega’s die we zowel professioneel als persoonlijk hebben zien groeien.
 
Luke Liplijn, CEO Matrixian Group: “We zijn zeer verheugd dat we een schitterend team developers en 3D-artists mogen verwelkomen. Met het bundelen van data- en XR-technologie kunnen we ons portfolio verder ontwikkelen en ontstaan er kansen om zowel de XR-ervaringen van AR-Producties als de datavisualisaties van Matrixian Group naar een volgend niveau te tillen, waardoor we nog meer waarde leveren aan onze opdrachtgevers.”
 
We willen je ontzettend bedanken voor de fijne samenwerking en wensen je heel veel succes! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die door de samenwerking ontstaan of wil je meer weten over de toekomst van het bedrijf? Neem dan gerust contact op met Matrixian Group.
 

Benieuwd wat er mogelijk is voor uw bedrijf?

Nu tijdelijk een gratis adviesgesprek!

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn

Andere blog posts

product visualisaties met Augmented Reality (IMG 7019 1 1)

AR-Producties X Matrixian Group

Wij zijn ontzettend blij en trots want vanaf nu maakt AR-Producties onderdeel uit van Matrixian Group, een innovatief datatechnologiebedrijf uit Amsterdam.  Met een ambitieus team