fbpx

Augmented Reality app maken

Op dit moment zijn er verschillende Augmented Reality brillen op de markt, waarbij de Microsoft Hololens de meest gebruikte is door het bedrijfsleven. Een Augmented Reality app laten maken voor een bril kan voor verschillende doeleinden. Wanneer een digitale laag aan informatie toegevoegd moeten worden op locatie, kan gekozen worden voor een bril. Hierbij kan worden gedacht Augmented Reality applicaties waarin handleidingen worden gevisualiseerd, apps die je extra informatie kunnen geven over reparatieprocessen of apps die meer inzicht geven over leidingwerk in bijvoorbeeld een gebouw. Augmented Reality apps voor brillen worden daarom veel ingezet in technische sectoren zoals bouw, infra en onderhoud.

AUGMENTED REALITY APP LATEN MAKEN VOOR EEN AUGMENTED REALITY BRIL

Op dit moment zijn er verschillende Augmented Reality brillen op de markt, waarbij de Microsoft Hololens de meest gebruikte is door het bedrijfsleven. Een Augmented Reality app laten ontwikkelen voor een bril kan voor verschillende doeleinden. Wanneer een digitale laag aan informatie toegevoegd moeten worden op locatie, kan gekozen worden voor een bril. Hierbij kan worden gedacht Augmented Reality applicaties waarin handleidingen worden gevisualiseerd, apps die je extra informatie kunnen geven over reparatieprocessen of apps die meer inzicht geven over leidingwerk in bijvoorbeeld een gebouw. Augmented Reality apps voor brillen worden daarom veel ingezet in technische sectoren zoals bouw, infra en onderhoud.

product visualisaties met Augmented Reality (augmented reality applicatie maken 2 ar producties amsterdam)

Behalve de toepassingen van een Augmented Reality applicatie, dient er goed nagedacht te worden voor wie de Augmented Reality applicatie gebouwd moet gaan worden. Eindklanten voor bijvoorbeeld retailers zijn gevoelig voor goede visuals en interactiviteit, terwijl het in de industriële sector met name gaat om duidelijkheid en efficiëntie.

Voordat een Augmented Reality applicatie gebouwd wordt, is het essentieel om na te gaan wie de applicatie zal gaan gebruiken en de wensen en eisen van deze gebruiker.

AUGMENTED REALITY APPLICATIE LATEN ONTWIKKELEN

Enthousiast geworden over het laten ontwikkelen van een Augmented Reality applicatie? AR-Producties heeft een team van developers, 3D artists om uw Augmented Reality app te ontwikkelen. Daarbij zorgen de marketeers binnen AR-Producties er voor dat de doelgroep en het doel van de Augmented Reality applicatie worden bepaald. 

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Andere blog posts

product visualisaties met Augmented Reality (IMG 7019 1 1)

AR-Producties X Matrixian Group

Wij zijn ontzettend blij en trots want vanaf nu maakt AR-Producties onderdeel uit van Matrixian Group, een innovatief datatechnologiebedrijf uit Amsterdam.  Met een ambitieus team