Augmented Reality app

Een Augmented Reality app laten ontwikkelen?

Wat kan een Augmented Reality app voor uw bedrijf betekenen? Augmented Reality (AR) voegt een digitale laag aan informatie toe aan de werkelijkheid. De techniek wordt onder andere gebruikt voor het visualiseren van (nieuwe) producten en/of diensten, het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het opleiden van personeel. Wij helpen organisaties uit diverse sectoren deze techniek succesvol te implementeren voor uiteenlopende doeleinden. Samen met u kijken we naar uw uitdagingen en formuleren we een Augmented Reality strategie welke wij vervolgens voor u uitvoeren. Van concept tot design, van prototype tot eindproduct.

Smartphone en Tablet

Met de komst van nieuwe besturingssystemen voor iOS, Android en Windows zijn smartphones en tablets geschikt om Augmented Reality te ervaren. Hierdoor bereikt Augmented Reality content op een eenvoudige manier een groot publiek. Dit creëert enorme kansen voor bedrijven die een product of dienst op innovatieve wijze willen communiceren naar de gewenste doelgroep.

Augmented Reality app laten maken
Augmented Reality app laten maken
Augmented Reality app laten maken

Microsoft Hololens

De Microsoft Hololens is een Augmented Reality bril waardoor de gebruiker digitale informatie in de echte wereld ziet. Eén van de voordelen van de Microsoft Hololens is dat de gebruiker zijn beide handen kan gebruiken terwijl digitale informatie wordt gepresenteerd. Engineers hebben hierdoor directe toegang tot informatie omtrent bijvoorbeeld onderhoudshistorie en/of reparatieprocedures. Ook het opleiden van personeel is effectiever en efficienter door gebruik van de Microsoft Hololens.

Augmented Reality app laten maken
Augmented Reality app laten maken
Augmented Reality app laten maken

Bent u geïnteresseerd in een Augmented Reality app? Neem dan contact op middels onderstaand contactformulier.

Contact opnemen kan heel eenvoudig

Adres

AR-Producties B.V.
Anthony Fokkerweg 21
1059 CN  AMSTERDAM

Contactformulier
Social Media volg ons op jouw manier