Augmented Reality app

Een Augmented Reality app laten ontwikkelen?

Wat kan een Augmented Reality app voor uw bedrijf betekenen? Augmented Reality (AR) voegt een digitale laag aan informatie toe aan de werkelijkheid. De techniek wordt onder andere gebruikt voor het visualiseren van (nieuwe) producten en/of diensten, het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het opleiden van personeel. Wij helpen organisaties uit diverse sectoren deze techniek succesvol te implementeren voor uiteenlopende doeleinden. Samen met u kijken we naar uw uitdagingen en formuleren we een Augmented Reality strategie welke wij vervolgens voor u uitvoeren. Van concept tot design, van prototype tot eindproduct.

Smartphone en Tablet

Met de komst van nieuwe besturingssystemen voor iOS, Android en Windows zijn smartphones en tablets geschikt om Augmented Reality te ervaren. Hierdoor bereikt Augmented Reality content op een eenvoudige manier een groot publiek. Dit creëert enorme kansen voor bedrijven die een product of dienst op innovatieve wijze willen communiceren naar de gewenste doelgroep.

Augmented Reality app laten maken
Augmented Reality app laten maken
Augmented Reality app laten maken

Object Recognition

De nieuwste mobile devices van Apple en Android hebben de mogelijkheid om 3D-objecten te scannen en herkennen om vervolgens Augmented Reality content over deze 3D-objecten te visualiseren.

Image Recognition

Bij Augmented Reality applicaties die gebaseerd zijn op image recognition wordt een afbeelding herkend. Op basis hiervan wordt de gewenste content gevisualiseerd.

Location-Based Augmented Reality

Net zoals Pokémon GO kunnen Augmented Reality applicaties content weergeven op basis van GPS locaties. Ook kan de WiFi detector gebruikt worden om de locatie van de telefoon te bepalen.

Behalve bovenstaande technieken gaan de ontwikkelingen voor het bouwen van een Augmented Reality applicatie voor mobile devices ontzettend snel. Ons team volgt deze ontwikkelingen op de voet, waardoor u er zeker van bent dat uw Augmented Reality applicatie er één is waar u trots op mag zijn.

Bent u geïnteresseerd in een Augmented Reality app? Neem dan contact op middels onderstaand contactformulier.

Contact opnemen kan heel eenvoudig

Adres

AR-Producties B.V.
Anthony Fokkerweg 21
1059 CN  AMSTERDAM

Contactformulier
Social Media volg ons op jouw manier