fbpx

Augmented Reality voor webshops

Online shoppen blijft groeien. Met je iPhone of iPad wordt online shoppen een extra beleving. Apple komt met de iOS 12 met een nieuwe release, met een ingebouwde AR Quick Look functie. Met deze nieuwe functie kunnen producten met een druk op de knop in 3D worden weergegeven in de ruimte waarin je je begeeft. Dit is hoe het werkt.

product visualisaties met Augmented Reality (case detail veko 1 ar producties amsterdam)

AR QUICK LOOK FUNCTIE

Wanneer je zometeen door webshops scrollt kan direct worden gekeken hoe de geselecteerde producten staan in je eigen ruimte. Door de AR Quick Look functie krijgt het online shoppen een functie wat tot voor kort ontbrak; de beleving van het product versterkt middels Augmented Reality.

De AR Quick Look functie is een onderdeel van ARKit 2.0. De functie zorgt er voor dat gebruikers geen losse app meer nodig hebben. ARKit wordt namelijk in Safari verwerkt, waardoor Augmented Reality content rechtstreeks vanuit de browser te zien is. Volgens ons een zeer goede reden om als bedrijf serieus na te denken over de mogelijkheden van Augmented Reality.

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Andere blog posts

product visualisaties met Augmented Reality (IMG 7019 1 1)

AR-Producties X Matrixian Group

Wij zijn ontzettend blij en trots want vanaf nu maakt AR-Producties onderdeel uit van Matrixian Group, een innovatief datatechnologiebedrijf uit Amsterdam.  Met een ambitieus team