Uitnodiging innovatief Nederland: welkom in ons top secret kantoor

Digitale uitnodiging over digitalisering middels een Augmented Reality portal

Hoe komen we met een originele uitnodiging?

The Digital Dutch is een jaarlijks event georganiseerd door KPN. Het event geeft bezoekers informatie hoe organisaties (extra) kunnen profiteren van digitalisering en welke kansen digitalisering met zich meebrengt. In plaats van de standaard manier van uitnodigen, namelijk per e-mail of een fysieke ansichtkaart, vond KPN dat deze editie de uitnodigingen een digitale tint konden gebruiken, namelijk middels een Augmented Reality portal.

Met de Augmented Reality portal wordt er een virtuele deur in de eigen omgeving geplaatst. Achter deze Augmented Reality deur is een 360º  video gemonteerd. Wanneer de gebruiker door de virtuele deur stapt komt deze in een nieuwe wereld terecht. Op deze manier worden er twee verschillende werelden gecreëerd in één ruimte.

De 360º video voor deze Augmented Reality portal is geschoten in het meest beveiligde kantoor van KPN. Dit geeft genodigden direct de mogelijkheid om een kijkje in de keuken te krijgen van KPN, op plekken waar normaal gesproken geen deuren open gaan. Met de AR portal kan je in het hart van KPN stappen.  

In de 360º video zien we Jim Stolze, de presentator van The Digital Dutch die de genodigde verleid om door de portal te stappen. Zodra de gebruiker door de portal stapt, legt Jim Stolze uit waar The Digital Dutch overgaat, waarbij vervolgens een button zichtbaar wordt. Deze button is de link om je aan te kunnen melden voor The Digital Dutch. 

KPN is de eerste die een virtuele portal gebruikt als uitnodiging

Past perfect bij de doelgroep

KPN heeft de AR portal als een unieke Augmented Reality experience ervaren, die perfect aansluit bij het doel en de boodschap van The Digital Dutch. Zowel het evenement als de uitnodiging staan voor innovatie en digitalisering, waarbij verschillende werelden samenkomen. Het gehele communicatietraject zorgt er voor dat de uitnodiging en het fysieke event één geheel is geworden. 

Benieuwd wat AR-Producties voor uw marketing & sales kan betekenen? Download hieronder de gratis whitepaper!

Meer projecten bekijken? Of benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

AR-Producties heeft de afgelopen jaren meerdere projecten afgerond voor klanten over de hele wereld. Van reclamebureaus tot installatiebedrijven en van Dubai tot Nederland. Hier kunt u het overzicht van onze projecten zien.

Benieuwd hoe Augmented Reality bij kan dragen aan uw bedrijf? Vul dan hieronder het contactformulier in. Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door!

Contact

Adres

Amsterdam

AR-Producties BV

Gedempt Hamerkanaal 175

1021 KP Amsterdam

Adres

Den Haag

AR-Producties BV

Saturnusstraat 14

2516 AH Den Haag

Telefoon

+31(0)20 2618339

Contactformulier

Secured By miniOrange