gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-12308129-37');
   

Met headset zien hoe badkamer wordt geïnstalleerd

Het vertalen van een bouwtekening met installatie-instructies naar de realiteit is geen eenvoudige opgave. Een hololens maakt dat een stuk eenvoudiger. Door de bril zien installateurs nauwkeurig waar en hoe alles moet worden gemonteerd.

Werkproces sneller en eenvoudiger

Bedrijven in installatietechniek zijn op zoek naar nieuw personeel, want die zijn hard nodig. Technische ontwikkelingen gaan snel en zij-instromers moeten gauw aan de slag kunnen. De hololens maakt het werken in installatietechniek eenvoudiger.

Uitmeten is niet nodig, hololens toont installatiegegevens in 3D

Moeite met het lezen van een bouwtekening? Geen probleem. Ook versnelt de hololens het werkproces, zodat in dezelfde tijd meer woningen kunnen worden afgewerkt.

Visualiseren van bouwtekeningen in 3D

In de hololens, een Mixed Reality headset, worden 3D BIM-tekeningen gevisualiseerd. Dat betekent dat monteurs door de bril zien op welke plek stopcontacten worden aangelegd, hoe leidingen lopen en waar installaties moeten worden gemonteerd. Ze hoeven niets meer uit te meten vanaf een tekening, want met de bril zien ze in real time exact waar wat op welke hoogte moet worden geïnstalleerd.

Contact

Adres

Amsterdam

AR-Producties BV

Anthony Fokkerweg 21

1059 CN Amsterdam

Adres

Den Haag

AR-Producties BV

Saturnusstraat 14

2516 AH Den Haag

Telefoon

+31(0)20 2618339

Contactformulier