fbpx

ABN AMRO Goedgeregeld

(romb figure)

Het studentenjaar begint weer deze maand en daarom heeft ABN AMRO een campagne opgezet om hun verzekering onder studenten te promoten. Regelmatig hoor je in het nieuws dat er in een studentenhuis weer brand is uitgebroken. Een verzekering is daarom geen overbodige luxe. Om deze doelgroep in beweging te krijgen is dit maal niet voor tv gekozen, maar heeft ‘dé bank’ een impactvolle en vooral innovatieve VR-campagne bedacht. Studenten kunnen de Goedgeregeld VR app voor iOS en Android downloaden en via een Google Cardboard in 360 graden ervaren wat de brandgevaren zijn. De cardboards zijn gecustomized voor deze campagne. De applicatie is wereldwijd meer dan 150.000 keer gedownload.

Meer projecten bekijken? Of benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

(romb figure)

AR-Producties heeft de afgelopen jaren meerdere projecten afgerond voor klanten over de hele wereld. Van reclamebureaus tot installatiebedrijven en van Dubai tot Nederland. Hier kunt u het overzicht van onze projecten zien.

Benieuwd hoe Augmented Reality bij kan dragen aan uw bedrijf? Vul dan hieronder het contactformulier in. Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door!