fbpx

ING Agile Way of Working

(romb figure)

De ING heeft de ‘Agile way of working’ als een van de eerste grote spelers in het bankwezen succesvol geintroduceerd. Om deze werkmethodiek te stimuleren heeft de ING het hoofdkantoor in Amsterdam volledig gerenoveerd. Een nieuwe werkmethodiek en een nieuw kantoor, voldoende aanleiding voor de ING om dit op innovatieve manier te laten zien aan alle stakeholders. Om deze reden heeft AR-Producties een virtual reality video geproduceerd. De video wordt gedistribueerd via YouTube. In combinatie met de Google Cardboard, welke volledig zijn gecustomized voor de ING, krijgt de kijker ook echt het gevoel bij de ING aanwezig te zijn in het hoofdkantoor. De video is nu ongeveer 200.000 keer bekeken, een enorm succes dus.


Het resultaat vind je hier:

https://www.youtube.com/watch?v=8Y8GLyCWAv8

Hoe we dit gedaan hebben, zie je hier:

https://www.youtube.com/watch?v=jynteABrKHw

Meer projecten bekijken? Of benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

(romb figure)

AR-Producties heeft de afgelopen jaren meerdere projecten afgerond voor klanten over de hele wereld. Van reclamebureaus tot installatiebedrijven en van Dubai tot Nederland. Hier kunt u het overzicht van onze projecten zien.

Benieuwd hoe Augmented Reality bij kan dragen aan uw bedrijf? Vul dan hieronder het contactformulier in. Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door!