Nationale Postcode Loterij

(romb figure)

Why

(romb figure)

De nationale postcodeloterij heeft ons gevraagd een instagram campagne te bedenken om meer engagement te creëren voor hun oudejaarstrekking. Het moest een interactief karakter hebben, zodat de doelgroep extra betrokken zou raken bij het jaarlijks terugkerende symbool van de postcodeloterij; de kanjertruck. Drie maanden later hebben we de truck opnieuw in augmented reality mogen zetten, maar dan omgetoverd tot een koningsdag editie.

How

(romb figure)

Onze developers en 3D artists zijn aan de slag gegaan om de officiële kanjer truck volledig in 3D te modelleren en hem vervolgens als een augmented reality filter op instagram te kunnen projecteren in je eigen straat, of woonkamer.

What

(romb figure)

Dit project heeft geresulteerd in een schaalbaar, op plain tracking gebaseerd, object dat heeft meegedaan aan de marketingmix van de nationale postcodeloterij. Als onderdeel van de social media campagne heeft dit instagram filter daarnaast bijgedragen aan het verhogen van de brand engagement voor de postcodekanjer oudejaarstrekking.

(Kanjertruck NPL)