Cases waar we trots op zijn

De technische sector is een sector waarin Augmented Reality een grote rol gaat spelen. Dat is ook de overtuiging van OTIB (Het Opleidings- en ontwikkelfonds voor het Technisch Installatiebedrijf). Vanuit deze visie heeft AR-Producties voor OTIB een Augmented Reality Applicatie ontwikkeld om installateurs kennis te laten maken met én de voordelen te laten ervaren van Augmented Reality. Hierdoor ervaren installateurs het verschil tussen werken met complexe 2D-tekeningen en gebruiksvriendelijke 3D-beelden.

Wat wij precies gedaan hebben? Met de Microsoft Hololens hebben we leidingen, schakelaars en electra weergegeven op een fictieve wand waardoor alle data en informatie real-time beschikbaar werd. Dit geeft installateurs sneller en breder inzicht, en daarbij wint men enorm aan tijd ten opzichte van 2D-tekeningen.

De applicatie reist met OTIB mee langs alle beurzen en events waardoor langzaam een breed draagvlak ontstaat en men er bekend mee raakt. Zo kan deze efficiënte en effectieve technologie stapsgewijs worden ingevoerd.

Klanten waar we graag voor werken
AR-Producties werkt voor Athlon
AR-Producties werkt voor Gemeente Heusden
AR-Producties werkt voor Rijksoverheid
AR-Producties werkt voor Ambion
AR-Producties werkt voor Emakina
AR-Producties werkt voor Spikes
AR-Producties werkt voor Bright Day
AR-Producties werkt voor Modiforce
AR-Producties werkt voor Groninger Forum
AR-Producties werkt voor Assensia
AR-Producties werkt voor Kaliber
AR-Producties werkt voor Eager Films
Contact opnemen kan heel eenvoudig

Adres

AR-Producties B.V.
Anthony Fokkerweg 21
1059 CN  AMSTERDAM

Contactformulier
Social Media volg ons op jouw manier