fbpx

Redevco

(romb figure)

Redevco is wereldwijd gezien een grote speler op het gebied van vastgoed. De organisatie koopt, ontwikkelt, verkoopt en verhuurt vastgoed over de gehele wereld op A-locaties. Toen Redevco het voormalig Openbaar Leesmuseum aan het Rokin in haar portefeuille kreeg, is AR-Producties benaderd om op innovatie wijze dit fantastische pand op beeld vast te leggen. Het resultaat? Een dynamische Virtual Reality video die werk gemaakt voor de Oculus Rift en de Google Cardboard. Het doel van de productie was om potentiele huurders een zo goed mogelijk beeld te geven van de mogelijkheden van dit pand. De virtual reality video is zowel online op Youtube als offline via de Oculus Rift verspreid op beurzen.

Zie hier het resultaat:

https://www.youtube.com/watch?v=vbuhoojpMZA&t=2s

Meer projecten bekijken? Of benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

(romb figure)

AR-Producties heeft de afgelopen jaren meerdere projecten afgerond voor klanten over de hele wereld. Van reclamebureaus tot installatiebedrijven en van Dubai tot Nederland. Hier kunt u het overzicht van onze projecten zien.

Benieuwd hoe Augmented Reality bij kan dragen aan uw bedrijf? Vul dan hieronder het contactformulier in. Wij nemen graag alle mogelijkheden met u door!