Cases waar we trots op zijn

Voor de World Governent Summit in Dubai is AR-Producties gevraagd drie wereldwijde bestuurlijke  innovaties te visualiseren middels Augmented Reality. Een fantastische uitdaging. De eerste applicatie is gebaseerd op de eerste Cyborg ter wereld, Neil Harbisson. Neil is kleurenblind geboren, maar dankzij een in zijn hoofd geplaatste antenne is het toch mogelijk om kleuren te ervaren. Wij wilden mensen de kans geven om een Cyborg te zijn. Men kon een nieuw paspoort laten maken, inclusief antenne in het hoofd, welke met Augmented Reality gevisualiseerd werd.

De tweede applicatie die we hebben ontwikkeld richtte zich op brandweerlieden. Niets is lastiger om een huis te doorzoeken wanneer deze is gevuld met rook. Daar is een techniek voor ontwikkeld, de C-thru technologie. Deze techniek maakt het voor brandweerlieden mogelijk om door rook heen te kijken, op basis van warmtesensoren. Wij hebben een Augmented Reality Applicatie voor de tablet ontwikkeld om C-thru te visualiseren. Een uiterst functionele innovatie die levens kan redden.

Tot slot hebben we een innovatieve ontwikkeling binnen de Canadese overheid gevisualiseerd middels Augmented Reality. De Canadese overheid heeft het programma ‘Government of Canada’s Free Agents’ opgezet. Om talenten te blijven binden en inspireren. Met dit programma kunnen zij diverse projecten oppakken binnen diverse overheden, waarbinnen zij alle vrijheden hebben. De cloud speelt hier een essentiële rol in. Om dit extra te benadrukken, werd ons gevraagd om hier iets voor te bedenken. Die cloud hebben wij vrij letterlijk willen doorvertalen in ons concept. Het concept wat wij hebben gepresenteerd was een vier meter hoge wolk die we hebben ophangen. Met behulp van Augmented Reality hebben we allerlei data gevisualiseerd op die wolk die dit programma op een verrassende manier onder de aandacht bracht. Een groot succes.

Klanten waar we graag voor werken
AR-Producties werkt voor Athlon
AR-Producties werkt voor Gemeente Heusden
AR-Producties werkt voor Rijksoverheid
AR-Producties werkt voor Ambion
AR-Producties werkt voor Emakina
AR-Producties werkt voor Spikes
AR-Producties werkt voor Bright Day
AR-Producties werkt voor Modiforce
AR-Producties werkt voor Groninger Forum
AR-Producties werkt voor Assensia
AR-Producties werkt voor Kaliber
AR-Producties werkt voor Eager Films
Contact opnemen kan heel eenvoudig

Adres

AR-Producties B.V.
Anthony Fokkerweg 21
1059 CN  AMSTERDAM

Contactformulier
Social Media volg ons op jouw manier