fbpx

Augmented Reality en Mixed Reality voor datavisualisatie

augmented- en mixed reality campagnes (romb figure)

De wereld is steeds meer digitaal met elkaar verbonden. Hetzelfde geldt voor apparaten en machines die data genereren en met elkaar in verbinding kunnen staan. Door deze data te centraliseren en te visualiseren met Augmented Reality of Mixed Reality kunnen werkprocessen op vernieuwende manier in worden gericht.

Combineer technologie voor resultaat

augmented- en mixed reality campagnes (romb figure)

De combinatie van Internet of Things (IoT) en Machine Learning (ML) is een krachtige. Het voegt intelligentie toe aan machines en apparaten. Met Augmented Reality of Mixed Reality wordt deze intelligentie gevisualiseerd op de plek wat voor een operator relevant is. Dit betekent relevante informatie overzichtelijk op de voor de engineer relevante locatie.

augmented- en mixed reality campagnes (augmented reality mixed reality datavisualisatie.1)
augmented- en mixed reality campagnes (augmented reality mixed reality datavisualisatie.2)

All in one solution

augmented- en mixed reality campagnes (romb figure)

Los van relevante data visualiseren, is het mogelijk om met behulp van Augmented Reality of Mixed Reality interactie te hebben met deze data. Zo kan je op afstand machines aansturen, kan deze data op afstand worden gevisualiseerd op een digital twin of kan er op locatie een onderhoudsprotocol worden gevisualiseerd. Dit, en andere gewenste functionaliteiten, kunnen allemaal gebouwd worden in één applicatie. Dit maakt je AR/MR oplossing tot een zogenoemde one-way-stop waarin alle werkprocessen en procedures kunnen worden geborgd.