fbpx

Geef je merk een boost met XR

augmented- en mixed reality campagnes (romb figure)

Augmented Reality (AR), Mixed Reality (MR) en Virtual Reality (VR), zijn dé technieken om producten te voorzien van een extra beleving. Extended Reality zorgt er voor dat producten alvast virtueel gezien en getest kunnen worden. Maar de technologie kan ook in worden gezet om meer engagement te creëeren voor je merk of voor een interactieve Augmented Reality campagne op de social media kanalen. Hoe je je als FMCG organisatie of retailer ook wilt onderscheiden, met Augmented Reality, Mixed Reality of Virtual Reality loop je een stap voor op je concurrentie.

Vergroot de attentiewaarde

augmented- en mixed reality campagnes (romb figure)

Je doelgroep bereiken is één stap. De volgende, misschien nog wel belangrijkere stap, is de aandacht behouden van deze doelgroep. Door de hoeveelheid interactiemogelijkheden met de 3D modellen, ben je zelf in de lead van de content. Dit zorgt voor een langere viewtime en een boodschap die langer blijft hangen.

augmented- en mixed reality campagnes (geef je merk een boost met)
vergroot-de-attentiewaarde

Onderscheid jezelf

augmented- en mixed reality campagnes (romb figure)

Met Extended Reality ben jij aan zet hoe jij je merk wilt onderscheiden. Door 3D modellen te combineren met development, zijn de interactiemogelijkheden eindeloos. Zet je de techniek in voor functionele doeleinden of laat je je fantasie de vrije loop?

Hoe zet je de techniek in?

augmented- en mixed reality campagnes (romb figure)

Er zijn verschillende mogelijkheden hoe je Augmented Reality of Mixed Reality in kan zetten om je doelstellingen te bereiken. Wil je meer weten over de techniek? Lees hier wat de mogelijkheden zijn. Of doe inspiratie op bij onze cases.

 

augmented- en mixed reality campagnes (AR applicaties 1)