fbpx

Ontdek alles van Microsoft Guides

Met Microsoft Guides slaat Microsoft een nieuwe weg in om trainingen interactief en visueel te maken. De combinatie van de Microsoft Hololens 2 en Microsoft Guides zorgt voor een krachtig instrument om bedrijven, organisaties en onderwijsinstellingen op een laagdrempelige, maar toch uiterst effectieve manier hands-on trainingen aan te kunnen bieden. Microsoft Guides biedt:

  • Visuele werkinstructies
  • Een uiterst effectieve manier van trainen
  • Datavisualisatie mogelijkheden

Visuele werkinstructies

Microsoft Guides maakt het mogelijk om stap voor stap visueel te zien welke handelingen uitgevoerd moeten worden. Het maakt trainen en opleiden leuker, eenvoudiger en effectiever. Met Microsoft Guides heb je alle tools om trainingen in de Microsoft Hololens 2 te verwerken.

Uiterst effectieve manier van trainen

Door in Microsoft Guides onder andere 3D-modellen, foto’s en video’s te implementeren in je trainingsmethode wordt de applicatie interactief en gepersonaliseerd. Alle relevante informatie voor de gebruiker wordt zichtbaar in de Microsoft Hololens 2.

Mogelijkheden voor datavisualisatie

Integreer voor jou relevante data in Microsoft Guides uit bijvoorbeeld Power BI en creëer op deze manier een relevante training met voor de gebruiker begrijpelijke data.

Microsoft Guides heeft een enorme potentie in het bedrijfsleven. Met Microsoft Guides kan op eenvoudige wijze het potentieel van de Microsoft Hololens 2 worden benut. Neem nu contact op en kom alles te weten!

Onze Klanten