Social Media Filters (Verrijk verpakking)

Social Media Augmented Reality Filters

Social Media Filters (romb figure)

Social media kanalen worden interactief en komen tot leven door de mogelijkheid om als merk of bedrijf zelf Augmented Reality filters te laten ontwikkelen. Een Augmented Reality filter voor social media kanalen zorgt voor een nieuwe manier waarop je interactie kan hebben met jouw doelgroep.

Lage kosten, groot bereik

Social Media Filters (romb figure)

Een voordeel van Augmented Reality filters is dat deze worden ontwikkeld op de kanalen van Facebook, Instagram of Snapchat. Er hoeft niet nog eens een extra applicatie ontwikkeld te worden, maar de Augmented Reality content komt direct op je eigen social media kanalen. Doordat er geen ontwikkeltijd nodig is om een applicatie te ontwikkelen, zijn de kosten voor een Augmented Reality filter doorgaans lager dan het ontwikkelen van reguliere Augmented Reality applicaties. Dagelijks zijn wereldwijd meer dan 3 miljard gebruikers actief op social media kanalen als Facebook, Instagram en Snapchat. Dit biedt ongekende mogelijkheden om jezelf te onderscheiden met interactieve Augmented Reality content.

Social Media Filters (ongekend bereik doelgroep)
Social Media Filters (Maakt Augmented Reality meetbaar)

Maakt je Augmented Reality campagne meetbaar

Social Media Filters (romb figure)

Doordat de Augmented Reality filters worden ontwikkeld voor Facebook, Instagram of Snapchat, kan hierbij ook gebruik gemaakt worden van alle tools die deze kanalen bieden. Dit maakt Augmented Reality filters perfect meetbaar. Zo kan bijvoorbeeld perfect gemeten worden hoeveel views, likes en shares een ontwikkelde Augmented Reality filter hebben gerealiseerd.

Ongekend bereik van je doelgroep

Social Media Filters (romb figure)

Doordat de Augmented Reality filters worden ontwikkeld op de kanalen van Facebook, Instagram of Facebook is het ook mogelijk om de marketingtools van deze kanalen te gebruiken om de Augmented Reality filter naar de juiste doelgroep te targeten. Doordat deze target mogelijkheden eindeloos en specifiek zijn, zorgt dit er voor dat de ontwikkelde Augmented Reality filter gegarandeerd bij de juiste doelgroep terecht komt.

Social Media Filters (Lage kosten groot bereik)
Social Media Filters (Verrijk verpakking)

Verrijk verpakkingen en magazines met een digitaal verhaal

Social Media Filters (romb figure)

Creëer een extra digitaal verhaal of beleving rondom je abri, magazine of verpakking door hier interactieve 3D elementen aan toe te voegen. Voeg de filter toe aan je social media kanalen en verras je audience met een interactief digitaal verhaal!

Promoot nieuwe producten of events

Social Media Filters (romb figure)

Augmented Reality filters zijn een perfecte tool om nieuwe producten onder de aandacht te brengen bij je potentiële klanten. Met een filter kunnen nieuwe producten alvast bekeken worden zonder ze aan te schaffen. Ook breng je het publiek alvast in de juiste stemming voor het event wat je organiseert. Verhoog ook de beleving van je eigen producten of events met een Augmented Reality filter!

vergroot-de-attentiewaarde