GEZOCHT: JUNIOR SALES MEDEWERKER

Als sales medewerker signaleer je kansen en mogelijkheden bij onze bestaande opdrachtgevers en bouw je zelf proactief nieuwe relaties op. Je weet je enthousiasme voor Virtual Reality, Augmented Reality en Mixed Reality op een authentieke manier over te brengen bij nieuwe prospects. Zie jij jezelf werken bij een tech start-up waarbij jouw mening er toe doet? Lees dan snel verder!

Wat ga je bij AR-Producties doen?
Als nieuwe salesmedewerker binnen AR-Producties ben je continu op de hoogte van de technologische ontwikkelingen die er gaande zijn op het gebied van AR, VR en MR. Deze ontwikkelingen weet je te vertalen naar kansen en mogelijkheden voor bestaande en nieuwe opdrachtgevers. Je vindt (koude) acquisitie, klanten bezoeken en het informeren en enthousiasmeren van nieuwe prospects op het gebied van Extended Reality het leukste wat er is.

Jij hebt de ambitie om betrokken te zijn bij het hele salesproces. Dit houdt in dat je meedenkt met het creatieve proces om te komen tot een applicatie die voldoet aan de verwachtingen van de opdrachtgever tot en met een goede oplevering richting de klant. Je bent daarbij in staat om het salesproces zelfstandig uit te voeren.

Heb jij een beetje AR-Producties DNA?
Binnen AR-Producties heerst een no-nonsense cultuur, zijn we wars van hiërarchie en geven we elkaar de ruimte om te zeggen wat we denken. We hebben het motto om onze klanten te verrassen met net dat beetje extra in onze opgeleverde applicaties. Samen met onze klanten willen wij komen tot de meest gave, innovatieve, slimste of mooiste AR, VR of MR applicatie. Jij hebt dezelfde ambities voor ogen, alleen dan op het gebied van sales strategieën en uitvoering.

Wat hebben we te bieden?
• Uiteraard een passend salaris
• We bieden de ruimte voor eigen initiatieven en kennisdeling
• Gave klanten
• We zullen je voorzien in de middelen die jij nodig denkt te hebben om je werk goed uit te kunnen voeren
• We geven je eigen verantwoordelijkheid in je werk
• We organiseren leuke teamactiviteiten, althans dat vinden wij zelf!

Zie je ons zitten?
Leuk! Stuur dan zo snel mogelijk je motivatie en CV naar maurice(apenstaartje)ar-producties.nl of bel naar 020-2618339. Heb je vragen of wil je meer info? Kijk dan op de website www.ar-producties.nl of bel/mail ons. We zullen je sowieso een reactie terug sturen.