Social Media Augmented Reality

Social Media zijn bij uitstek geschikt om AR in te zetten in campagnes. Met Social Media bereikt u snel de hele wereld, of juist een specifieke doelgroep.

Filters of lenzen

Leg een laag informatie over een bestaande foto, bijvoorbeeld om kleding te passen of een nieuwe zonnebril uit te kiezen. Een nieuwe auto van alle kanten bekijken? Kan met Social Media AR.

Meer engagement

Een nieuw filter in facebook, instagram en snapchat is een uitgelezen mogelijkheid om een specifieke jonge doelgroep te bereiken en engagement tussen merk en doelgroep te vergroten.

Influencers

Op Social Media wordt de kracht van influencers goed zichtbaar. Als ze zich via AR met uw merk verbinden, komt uw bedrijf onder de aandacht van een grote groep volgers.

Reclamebureaus

Een campagne met AR op Social Media past heel goed in langlopende campagnes, zoals die worden opgezet en uitgewerkt door reclamebureaus en agencies. Deze diensten zijn onder andere relevant voor bureau’s zoals Doelbewust online marketing.

Distributie

Hoe komt uw AR-content onder de aandacht bij uw doelgroep? Een marker of een digitale link ligt voor de hand, maar Social Media werkt ook goed met online verwijzingen en mond-tot-mond reclame. Exposure op Social Media kan worden afgestemd op uw doelgroep: bereikt u door het delen van content stap voor stap de hele wereld, of richt u zich heel specifiek op een kleine doelgroep?

               

Contact

Adres

Amsterdam

AR-Producties BV

Gedempt Hamerkanaal 175

1021 KP Amsterdam

Adres

Den Haag

AR-Producties BV

Saturnusstraat 14

2516 AH Den Haag

Telefoon

+31(0)20 2618339

Contactformulier

Secured By miniOrange