Workshop geïnspireerd raken omtrent de mogelijkheden

Hoe kan ik Augmented Reality functioneel inzetten voor mijn organisatie? Wat wordt daarbij mijn boodschap of strategie? Elke vraag is anders, elke organisatie verschilt, maar onze aanpak voor de workshop kent een terugkerende basis. We vertrekken altijd vanuit de drie B’s: bestuderen, beleven, bedenken.

Bestuderen

“Helder verhaal, de meerwaarde van AR wordt goed onderbouwd.”

In het eerste deel van de workshop leggen we u kort de geschiedenis van Augmented Reality uit en schetsen we toekomstscenario’s. Waarom het in onze ogen zo’n enorme vlucht gaat nemen en hoe uw organisatie daar van kan profiteren. We geven toepassingen, schenken aandacht aan de Hololens en behandelen andere Augmented Reality devices.

Beleven

“AR-Producties gaf alle tijd om de Microsoft Hololens te testen.”

Deel twee van de workshop. Het zelf ervaren van Augmented Reality door te doen, zien en beleven. We geven u diverse applicaties en devices waarmee u de gehele experience ervaart. U raakt bekend met de technologie, de mogelijkheden en raakt geïnspireerd hoe Augmented Reality toe te passen binnen uw vakgebied.

Bedenken

“Als groep over AR brainstormen geeft je nieuwe inzichten.”

Geïnspireerd? Slimme ideeën bedacht hoe Augmented Reality voor uw organisatie in te zetten? Deel drie van de workshop draait om het bedenken van een concept voor uw bedrijf. De opdracht die we u meegeven is de volgende: waarom is het door uw bedachte concept van toegevoegde waarde (WHY) en hoe komt het Augmented Reality Concept overeen met de doelstellingen rondom innovatie binnen uw organisatie (WOW)?

Bent u geïnteresseerd in een Augmented Reality workshop? Neem dan contact op middels onderstaand contactformulier.

Contact opnemen kan heel eenvoudig

Adres

AR-Producties B.V.
Anthony Fokkerweg 21
1059 CN  AMSTERDAM

Contactformulier
Social Media volg ons op jouw manier