In onze workshops bent u binnen een dag volledig op de hoogte van alle mogelijkheden van augmented reality en mixed reality

Wat is augmented reality precies? En wat is mixed reality? Op welke manier kunt u deze innovatieve technieken toepassen? En wat zijn de voordelen voor uw bedrijf? In onze workshops bent u binnen een dag volledig op de hoogte van alle mogelijkheden. U leert wat de verschillen zijn tussen augmented reality en mixed reality, ervaart zelf hoe u augmented reality en mixed reality kunt toepassen. De workshop is geschikt voor zowel grote corporates als (technische) midden- en kleinbedrijven, advertising agencies en non-profit organisaties.

Bestuderen

1

We duiken de theorie in. Wat is augmented reality? Wat is virtual reality? En wat is mixed reality? Hoe hebben deze technieken zich ontwikkeld? Wat is de toekomst? Wat is er technisch allemaal mogelijk? Ook bespreken we een aantal voor u relevante cases uit de praktijk.

Beleven

2

U maakt kennis met de verschillende technieken. Tijd om een hololens uit te proberen, een Samsung-VR bril op uw neus te zetten en met een mobiel en tablet uit te proberen hoe AR, VR en MR er in de praktijk uitzien.

Bedenken

3

U bedenkt samen met andere deelnemers welke toepassingen u ziet voor AR, VR en MR in hun bedrijf. Alles kan, de fantasie krijgt de vrije loop. De beste ideeën worden gepitcht aan de hele groep.

Contact

Adres

Amsterdam

AR-Producties BV

Gedempt Hamerkanaal 175

1021 KP Amsterdam

Adres

Den Haag

AR-Producties BV

Saturnusstraat 14

2516 AH Den Haag

Telefoon

+31(0)20 2618339

Contactformulier

Secured By miniOrange