fbpx
Hololens 2 (Hololens2)

Ontdek de Hololens 2!

Hololens 2 (romb figure)

Lees hier alles over de ongekende mogelijkheden van de Microsoft Hololens 2, de fantastische opvolger van de eerste versie van de Microsoft Hololens. De Mixed Reality bril kan enorme uitkomsten bieden voor uiteenlopende sectoren. Wij bieden voor de Microsoft Hololens 2 de volgende diensten aan:

Op maat gemaakte Hololens 2 applicatie

Hololens 2 (romb figure)

Het maximale potentieel van de Microsoft Hololens 2 benutten? Dan is een op maat gemaakte applicatie voor de Hololens 2 de beste optie. Samen met u zullen we het concept bepalen, waarin in verschillende sprints wordt toegewerkt naar het eindresultaat. Op maat gemaakte applicaties voor de Microsoft Hololens 2 kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet, zoals bijvoorbeeld trainen & opleiden, engineering & maintenance, maar ook voor marketingdoeleinden is de Microsoft Hololens 2 een uitermate geschikt instrument.

Hololens 2 (landing holo)

Hololens 2 kopen

Hololens 2 (romb figure)

Het meest krachtige Mixed Reality device is de Microsoft Hololens 2. De Microsoft Hololens 2 is intuïtief, gebruiksvriendelijk en volledig gebouwd om efficiënt te kunnen samenwerken. Wanneer u een Hololens 2 aanschaft, zal ons ervaren team de volledige verzorging op zich nemen. Van installatie, training tot integratie. Op deze manier zal u alles uit de Microsoft Hololens 2 halen en profiteert u maximaal van de ongekende mogelijkheden van dit Mixed Reality Device.

Hololens 2 (Hololens2)
Hololens 2 (landing holo2)

Huur de Microsoft Hololens 2

Hololens 2 (romb figure)

Op zoek naar de meest geavanceerde Mixed Reality ervaring die er op dit moment is? Dan zit je met de Microsoft Hololens 2 goed. De Microsoft Hololens 2 heeft een aantal enorme verbeteringen ten opzichte van de eerste versie van de Microsoft Hololens.
Wanneer u de Microsoft Hololens 2 bij ons huurt, zal u hierin volledig ontzorgd worden. Onze professionele begeleiders zorgen er voor dat u en uw klanten of prospects een inspirerende ervaring zullen krijgen.

Boek een Microsoft Hololens 2 workshop

Hololens 2 (romb figure)

Met de lancering van de Microsoft Hololens 2, ligt de focus volledig op de zakelijke markt. Met de Microsoft Hololens 2 kunnen werkprocessen zo ingericht worden dat sneller, interactiever, efficiënter en slimmer (samen)gewerkt kan worden.


Met de Microsoft Hololens 2 workshop kom je echt alles te weten over de technische mogelijkheden van de Microsoft Hololens 2. Uiteraard ga je zelf ervaren wat de kracht is van de Microsoft Hololens 2, maar ga je daarna ook aan de slag om na te denken wat de toegevoegde waarde van deze Mixed Reality bril kan zijn voor je eigen organisatie.

Hololens 2 (landing holo3)
Hololens 2 (landing holo4)

Ontdek alles van Microsoft Guides

Hololens 2 (romb figure)

Behalve technische en optische verbeteringen van de Microsoft Hololens 2, is ook Microsoft Guides verder uitgebreid. Met behulp van Microsoft Guides kunnen bedrijven trainingen en opleiding op interactieve manier weergeven. Ga met de Microsoft Hololens 2 in combinatie met Microsoft Guides voor het beste resultaat op het gebied van trainen!

Remote Assist

Hololens 2 (romb figure)

Werk efficiënter en los problemen sneller op met de Remote Assist functionaliteit van de Microsoft Hololens 2. Op de Microsoft Hololens 2 is de Remote Assist functie verder uitgebreid ten opzichte van de eerste Microsoft Hololens.

Met Remote Assist kunnen collega’s met elkaar problemen in real-time oplossen, wat de downtime van machines of apparaten kan verkorten. Voor elk bedrijf dat veel remote werkt een uitermate slimme investering!

Hololens 2 (landing holo5)

Onze Klanten

Hololens 2 (romb figure)
Hololens 2 (coopervision)
Hololens 2 (cosmopolitan)
Hololens 2 (3fm)
Hololens 2 (vodaphone ziggo)
Hololens 2 (gemeente amsterdam)
Hololens 2 (gemeente groningen)
Hololens 2 (waterschap rivierland)
Hololens 2 (friesland college)
Hololens 2 (uneto)
Hololens 2 (otib)
Hololens 2 (PON)
Hololens 2 (modiforce)
Hololens 2 (world gov summit)
Hololens 2 (heinen en topman)
Hololens 2 (Heineken logo zwart wit 1 e1586371579936)
Hololens 2 (stc)